Опашки и двама арестувани на входовете на София е равносметката

...
 Опашки и двама арестувани на входовете на София е равносметката
Коментари Харесай

Километрични тапи и арести на магистрала Тракия

 

Опашки и двама задържани на входовете на София е равносметката за днешния ден. След като в средата на седмицата хиляди доказваха, че живеят отвън столицата, в този момент би трябвало да потвърдят противоположното.

На автомагистрала „ Тракия “ има километрична колона от коли. А хората в тях чакат с часове, нямат храна и вода. Могат да употребяват само прозореца от 6 до 8 вечерта, с цел да влязат в София със служебна записка.

Лична карта за непрекъснат адрес през днешния ден не се оказа задоволителна за влизане в София. Така, с цел да възползват прозореца от 6 до 8 вечерта, на  опашка за вход в София преди пропускателните пунктове се подредиха десетки коли.

В часовете сред 8 и 18 часа влизането и излизането от София остана разрешено единствено по неотложни аргументи. В помощ на служителите на реда на пост се притекоха от Синдикатите в Министерство на вътрешните работи.

„ Предоставяме на всички КПП-та към София и София област одобрителни питиета, малко вафли, пакетирани храни и дезинфектанти “, изясни Илия Кузманов, заместител – ръководител на СФСМВР.

Днес следва разискване на организацията за утрешното огромно прибиране към София. 

„ В четвъртък са доказвали, че са от провинцията и че живеят на село, в този момент пък желаят да потвърдят на служителите на реда, че в действителност са софиянци и че са били комплицирани. София би трябвало да влезе в по-нормален ред. Това беше за празниците “, разяснява министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Всеки, за който има данни, че е попълнил погрешни данни в декларацията си за излизане от София, ще бъде глобен на влизане.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР